Kivikylän elämyskeskus

Kivikylän palvelutKivikylän Kanttiini

Kahvila-ravintola Kivikylän kasvavassa elämyskeskuksessa Juuan Nunnan-lahdessa. Viihtyisässä kahvila-ravintolassa on mukavat maisemat niin pienelle kahvihetkelle kuin pidemmälle lounastuokiolle.

Kahvihetkeen tilauksesta aina paikan päällä leivottua tuoretta makeaa ja suolaista kahvileipää mukaan otettavaksi arkisin klo 9-16. Annoksia sekä aikuiseen, että perheen pienempien makuun.

Kotiruokalounas mukaan seisovasta pöydästä arkisin klo 10-14. 

Puhelinnumero: 020 7656030

Kivikylän Kanttiinin kotisivut: www.kivikylankanttiini.fi

Vuolukivimuseo ja louhokset

Vuolukiveä on louhittu Nunnan-lahdessa jo yli 100 vuotta. Sitä on viety maailman metropoleihin ja siitä on rakennettu Helsingin arvo-rakennuksia. Alussa kaikki tehtiin käsin, miesvoimalla. Vuolukivi-museossa voit tutustua alueen historiaan.

Avoinna:

  • Arkisin klo 9-16
  • Vapaa pääsy!

Perinnepolku ja pihapiiri

Jaloittele kauniissa pihapiirissä ja käy tutustumassa perinnepolkuun. Perinnepolua koristavat vuolukiviset huonekalut, vapaasti käytettävissä oleva grillikatos sekä suihkulähde.

Perinnepolun päässä pääset myös kurkistamaan louhokseen.

Perinnepolkuun voit tutustua milloin vain!

Tervetuloa!

JuliAana

Ekologinen kauneushoitola

Kiireisen arjen keskellä on hyvä pysähtyä välillä rauhoittumaan. Sekä mielesi että kehosi tarvitsevat nollaamista hektisen oravanpyörän keskellä. Ekohoitola JuliAanassa haluan tarjota sinulle rentouttavan kiireettömiä hetkiä kokonaisvaltaisen hyvinvointisi lisäämiseksi.

Palvelumme:

  • Metsäisen elämykselliset   kasvohoidot
  • Rentouttavat aromahieronnat
  • Luonnolliset manikyyrit
  • Meikkaukset niin juhlaan kuin valokuvaukseen
  • Kestovärjäykset
  • Sokeroinnit

Avoinna sopimuksen mukaan. Soita ja varaa aikasi!

Puhelinnumero: 050 321 614, Annika Pehkonen

www.juliaana.fi

Jussin frisbee

Nunnanlahtelaisen Jussin itse laatimalle, 20-väyläiselle frisbeegolfradalle ovat tervetulleita kaikki frisbeegolfista kiinnostuneet. Jussin Frisbeegolfrata on 2,7 kilometrin päässä Kivikylästä.

Soita aina ennen radalle tuloa ratamestarille:

Juhani Ryynänen, p. 044 980 4413

Kuhnustantie 284, 83940 Juuka

Tutustu lisää tästä

Kivineuvoksen aarrekammio

Tulikiven perustajan, teollisuus-neuvoksen Reijo Vauhkosen yksityis-kokoelmista koottu kiehtova näyttely. Kivenveistäjien ja käsi-työläisten taidonnäytteitä ympäri maailmaa. Mainio käyntikohde koko perheelle.

Sijaitsee Geotietokeskuksen yhteydessä.

Toistaiseksi suljettu


Geotietokeskus

Kivikeskus esittelee kivien maailmaa monista lähtökohdista. Geotieto-keskus valottaa kiven historiaa maapallon syntyajoista esihistori-allisten aikojen kautta nykypäivään.

Toistaiseksi suljettu